Vores pædagogik

Dyregården Søholt skal være et rart og trygt sted at være for børn og voksne. Fællesskabet omkring dyrene er centralt og giver ro og glæde i en hektisk hverdag.

Det fælles tredje

Vores børn og personale er fælles om interessen for dyrene. Dyrene giver ro og glæde i en ellers hektisk dagligdag for medlemmerne. Fællesskabet giver også trygge relationer til kammerater og personale, så der kan tales åbent om problemer og bekymringer i livet.
Vores pædagogiske tilgang giver glade, sociale, engagerede børn, der tør tage et ansvar og gennem fælles arbejde mærker sammenhængen mellem mennesker, dyr, natur og æstetik.
Vi arbejder med inklusion i aldersintegrerede fællesskaber bl.a. ved at behandle børnene lige så forskelligt, som de er.

Dyrevelfærd

Fokus på dyrevelfærd er en meget central del af vores pædagogik. Dyrene skal have ordentlig mad. Lige fra den mindste foder-melorm til den største hest. Vi arbejder med sundhed og ressourcer ved at fordre i forhold til dyrets behov, give dyrene god plads og ro. Det må gerne smitte af på børnenes refleksioner over egne livsvaner.

Mød vores personale

Hanne Dyregården

Hanne

Hanne er leder af Dyregården Søholt. Hun er uddannet folkeskolelærer, coach, diplomuddannet leder, B-instruktør i Dansk Islandshesteforening og så har hun jagttegn. Hanne har også taget bifag i psykologi, hvor hun har læst: ”Dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering” Hanne er kreativ med værksted i ler, glas, læder m.m. og arbejder især med gårdens heste. Mail: hnn@brondby.dk

Kirsten

Kirsten

Kirsten er souschef på Dyregården Søholt. Hun er uddannet pædagog, og træner 1 uddannet hos Dansk Rideforbund. Kirsten har også taget bifag i psykologi, hvor hun har læst: ”Dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering”. Kirsten er hovedansvarlig for hesteområdet og er kreativ med bagning, bolcher m.m. Mail: kvd@brondby.dk

Navnetræk for Dyregården Søholt

Britt

Britt er hovedansvarlig for dyregårdens gnavere, fugle og kreativ med kaninspring, bål og div. værksteder Mail: brifo@brondby.dk

Navnetræk for Dyregården Søholt

Mette

Pædagog og dyrepasser

Lotte Dyregården

Lotte

.

Sidst opdateret den 27. juni 2023