Vores pædagogik

Dyregården Søholt skal være et rart og trygt sted at være for børn og voksne. Fællesskabet omkring dyrene er centralt og giver ro og glæde i en hektisk hverdag.

Det fælles tredje

Vores børn og personale er fælles om interessen for dyrene. Dyrene giver ro og glæde i en ellers hektisk dagligdag for medlemmerne. Fællesskabet giver også trygge relationer til kammerater og personale, så der kan tales åbent om problemer og bekymringer i livet.
Vores pædagogiske tilgang giver glade, sociale, engagerede børn, der tør tage et ansvar og gennem fælles arbejde mærker sammenhængen mellem mennesker, dyr, natur og æstetik.
Vi arbejder med inklusion i aldersintegrerede fællesskaber bl.a. ved at behandle børnene lige så forskelligt, som de er.

Dyrevelfærd

Fokus på dyrevelfærd er en meget central del af vores pædagogik. Dyrene skal have ordentlig mad. Lige fra den mindste foder-melorm til den største hest. Vi arbejder med sundhed og ressourcer ved at fordre i forhold til dyrets behov, give dyrene god plads og ro. Det må gerne smitte af på børnenes refleksioner over egne livsvaner.

Mød vores personale

Kirsten

Kirsten

Kirsten er souschef på Dyregården Søholt. Hun er uddannet pædagog, og træner 1 uddannet hos Dansk Rideforbund. Kirsten har også taget bifag i psykologi, hvor hun har læst: ”Dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering”. Kirsten er hovedansvarlig for hesteområdet og er kreativ med bagning, bolcher m.m. Mail: kvd@brondby.dk

Navnetræk for Dyregården Søholt

Mette

Pædagog og dyrepasser

Lotte Dyregården

Lotte

.

Sidst opdateret den 21. juni 2024